Регистрирайте се и получете 15% отстъпка от вашата първа поръчка!

За нас

Alexa Leather е български бранд, изработващ харнеси, корсети и аксесоари от естествена кожа.

Всички наши модели са ръчно изработени с много любов и внимание към всеки детайл. Всеки човек е красив по своему – няма стандарт. Уникалността е това, което прави всеки един от нас интересен, привлекателен и вълнуващ. Трябва да прегърнем и да покажем своята идентичност, защото да бъдеш себе си е пътят към истинското щастие.

Alexa се роди от желанието ни да подчертаем автентичността на всеки човек, да му помогнем да преоткрие тялото си и да се влюби в отражението си. Имайки предвид това наше желание, ние създаваме уникални по рода си артикули, които ще подчертаят тялото Ви по възможно най-съблазнителния начин и ще разкрият неговата несравнима красота.

Нашите продукти
About Us Image
Banner Image

Тоалетът е най-добрия инструмент за себеизразяване.

Човек подсъзнателно избира аутфита си, спрямо чувствата, които изпитва в момента. Ето защо асортимента на Alexa Ви предлага както класически и ежедневни, така и дръзки и предизвикателни дизайни, за да Ви позволим да намерите идеалният аксесоар за Вас. Носейки аксесоарите, отговарящи на вашата идентичност, помагате на собственото си Аз да се чувства комфортно. Не се срамувайте да добавите дръзки нотки към стайлинга си, защото ще се влюбите в начина, по който изглеждате и светът ще бъде в краката Ви!

Alexa не е само бранд, предлагащ висококачесвени аксесоари, Alexa е твоят пътеводител в света на тайнствените желания, изучаването на тялото и сексуалността. Alexa е вълнуваща, разнообразна и сексапилна. За някои тя ще се превърне в експеримент. За други в съзнателен избор. А за трети в ракета към нови емоции. Изпитайте нови емоции и укрепете връзката с половинката си, чрез разнообразие и себеотдаване.

Ние сме тук, за да направим всеки един час от денонощието Ви специален и всяко парти по-вълнуващо!

Не позволявайте на дните Ви да са скучни, а ги подправете със смели визии, доверявайки се на Alexa!

От Alexa вярваме, че всеки трябва да разкрие себе си, да бъде честен и да не се страхува да задоволи най-съкровените си желанията. В крайна сметка истинската красота е да обичаш и цениш себе си във всяка ситуация и ние даваме тази възможност на всеки наш клиент. Затова освен страхотните ни авторски модели, ви даваме възможност за поръчка на харес по ваша индивидуална идея. Свържете се с нас, изпратете ни рисунка или снимка! Заедно ще обсъдим възможността за създаване на уникалния харнес или аксесоар, такъв какъвто го виждате Вие.

Свържете се с нас
Section Image
0
    0
    Количка
    Количката е празнаОбратно в магазина